Léto 2021

Datum publikace

BlogNezařazené

Zdravím Vás mojí milí přátele,po delší době se Vám ozívám.Toto léto bylo mimořádné a nezapomenu na něho.První akci, kde jsem byl,byly hradní slavností v Úštěku,za tuto akci patří velké děkuji divadelnímu souboru Pik-Art a kapelám.

Druhou akci pro mě pořadal pan Tomáš Ministr a kynologický klub.Akce se konala v Brodku u Přerova v areálu kynologického klubu,potkal jsem se s hodně lidmí a vyzkoušel jsem i soutěže se segrou ,které byly v areálu.Všem pořadatelům moc děkují.

Třetí akce tohoto léta byla v Českých Budějovicích, kde jsem se setkal s panem Vratislavem Mertem a jeho rodinou.Pán Vraťa slavíl své 30.narozeniny a oslavil je ve velkém stylu.Peníze ze vstupného daroval mojím rodičům.Nezapomenutelné setkaní.Moc děkuji.

Poté jsem na týden odjel do Janských lázni rehabilitovat.Postoupil jsem mnoho rehabilitací a týden uplynul jak voda.Doma jsem poctivě cvičil a docházel do Neuro Centra na pravidelné rehabilitace.Ale léto není jen o rehabilitaci,měl jsem i dovolenou s rodiči.

Setkal jsem se s hráčí Baníku Ostrava,kde jsem měl tu čest je návštívit v zázemi stadionu.Tatínek byl v šoku,že se mohl setkat s hráči a s jeho patriotem,panem Laštůvkou.Celému týmu děkujeme za vřelé setkání.

Stravil jsem úžasné 4dny v Centru Babylon a ve Wellness hotelu Babylon.Hrál jsem si v Fun parku,lunaparku,chodil jsem se koupat do aquaparku a mnoho dalších míst jsem naštivíl .Toto místo bylo pro mě kouzelné a byl jsem štastný ,až se mi nechtělo domu.Rodiče měli balíček tak měli polopenzí a výběr jídla byl bohatý a moc dobře vařili.

Poslední akci jsem měl s Městkou policii Ostrava,která mě pozvala na 23.Mezinárodní setkání jízdních policii.Vyzkoušel jsemsi jízdu na koni,viděl jsem parkur,i skoky přes překážky.Rodiče měli tu čest a setkali se s primatorem Města Ostravy.Moc Děkujeme za veškerou pomoc.

A abych nezapoměl,začal jsem jezdit na hipoterapii,relaxuji a dokaží si na mé klisně odpočinout.Co se týče mého zdraví tak se mi veškeré výsledky po genové léčbě vratily do normálu a já mohl vysadit veškeré léčivo.Naučil jsem se lézt,pomalu ale jístě.

A co mě čeká?Mám před sebou ještě dvě akce.Poté odjedu na 14ti denní rehabilitační pobyt.Čekám na dvě nové pomůcky,vertikalizační stojan a UPSEE,což je pomůcka abych chodil.Čekají mě i lázně,možná.

Chtěl bych Vám všem poděkovat,co mě sledujete na sociálních sítich Facebook a Instagram.Také Vám všem děkují za Vaše finanční příspěvky,bez Vaších finančních příspěvků bych nedělal pokroky.Největší děkuji patří nadaci Kačenka Dětem, která spravuje můj transparetní účet.

Váš Tomášek