Jsem Tomášek Fiala a bojuji s Nevylečitelnou nemocí SMA II.typu.Budu velmi rád,když mě budete sledovat na socialních sítích,níže uvádím svůj příběh a zážitky.

Datum publikace

BlogNezařazené

Jak te čas letí,

Přes léto jsem makal v Adeli medical centru,abych se trošku posouval dopředu.Během podzimu jsem opět na sobě makal u kluku v Pokroku a také ve Slovenských Piešťanech. Koncem měsíce října jsem mohl s rodiči zavítat na kongres o nemoci SMA,mě to nezajimalo,ale rodiče to sledovali a ani nemukli.Celý sál koukal,co jsem vše zvladnul. Naštivily jsme několikrát Vídeň,abych mohl mít nové ortézy. Před Vánoci jsem byl na Lodi,kde měl nadační fond KlaPeto charitativní akci,díky Sněžce a mnoha dobrým sponzorům jsem pomohl dalším 49 dětem.Přes Vánoce jsem si dal odpočinek,ale přece jsem si nenechal ujít rozbalovaní dárečku,paní to bylo něco pro mě. Silvestr mě až tak nebral a celého jsem ho prospal.

Po novým roce jsem naštivíl SPC,zkoukli mě,i když jsem se s nimi moc nebavil,tak mi dali do školky asistenku pedagoga.Tatínek udělal roční souhrn,kolik zaplatily za mé pomůcky a neurorehabilitace,a částka byla pomalu 900tisíc korun.

Tento rok mě čeká ješte 3neuro pobyty ve Slovenských Pieštanech,mám naplanovano pár intezivních cvičení a také budu opět dojižet na kontrolu ortéz do Vidně.Jelikož chci být jako ostatní děti,tak dostanu třikolku,a všem ukážu jak mě to jde.

Moc Vám všem děkují za Vaší podporu a jsem rád že mě sledujete na socialních sitích.

Váš Tomášek